Novosti
Ski škola Kopaonik
17.03.2021.
Sa ponosom Vas obaveštavamo da je Avanturistički centar Kopaonik od ove godine bogatiji za još jednu aktivnost, Školu  skijanja koju će činiti 30 najboljih instruktora skijanja.

Prateći naš tempo razvoja i zalaganjem da iz godine u godinu povećamo raznosvrsnost ponude korisnicima naših usluga, nekako prirodnim sledom okolnosti smo ove godine otvorili novi segment Avanturističkog centra – Ski školu.

Kako je većina našeg tima sa Kopaonika potekla iz sveta skijanja prirodno je bilo i dugo pripremano da na ovom polju Avanturistički centar ostavi svoj trag.

Uz Školu skijanja, a vezano za skijanje u narednih nekoliko godina spremamo mnogo zanimljivih projekata, a sve u cilju da skijanje vratimo skijašima, da omogućimo što većem broju dece da osete čari snega i skijanja, a posebno deci čiji roditelji nemaju uslova da im obezbede skijanje. Smatramo da skijanje može i mora biti dosta pristupačnije deci iz planinskih krajeva, to je naša vizija i filozofija koja će voditi sve društveno korisne projekte pod nazivom „Skijanje deci“ a pod pokroviteljstvom Avanturističkog centra Kopaonik.

Naš tim predstavljaju visoko obrazovani ljudi u oblasti sportskog obrazovanja, profesori sporta i fizičkog vaspitanja sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju obuke početnika u skijanju. Hajde da zajedno pomeramo granice, pokazaćemo vam da limiti ne postoje i da nebo nije granica.

OSTALE NOVOSTI