Statements
Naša najtrofejnija skijašica je postala deo ski škole „Avanturistički centar“
19.10.2023.
Svoju dugogodišnju karijeru, naša najuspešnija alpska skijašica sa preko 200 medalja na FIS takmičenjima Nevena Ignjatović je ove godine završila, ali i otvorila nova vrata ka novim prilikama u kojima nastavlja da svoje znanje i iskustvo razmenjuje sa aktivnim i profesionalnim skijašima.

Naime, postala je deo ski škole „Avanturistički centar“ na Kopaoniku što znači da je od sada partner i suvlasnik ski škole, za koju će se lično zalagati i deliti svoje stečeno iskustvo kako sa instruktorima tako i sa polaznicima ski škole.

„Kada sam ove godine odličila da napustim profesionalnu karijeru, nisam ni slutila da ću naići ovako brzo na nove poslovne prilike koje u jednom spajaju sport kom sam život posvetila, Kopaonik na kom sam odrasla i sve ljude kojima je skijanje u srcu, kao i one najmlađe koji tek trebaju da iskuse čari ovog belog sporta na snegu. Ono što ću moći da pružim našoj skijaškoj zajednici jesu trikovi i saveti koje sam naučila tokom ovih 25 godina, što smatram najvećom prednošću u ovom trenutku“ rekla je Nevena.

Kada je reč o samoj ski školi, skijašica ističe da nju i suvlasnike čeka dosta novih aktivnosti i projekata. „Zajedničkim snagama radićemo na jačanju njene vidljivosti, posebno ćemo se posvetiti ski instruktorima i stvaranju prilika za saradnje sa novim brendovima, odnosno kompanijama“ saradnjama sa novim partnerima, a prevashodno na brizi „ dodaje ona.