Izviđački kamp za decu

Poštovani roditelji,

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo program našeg izviđačkog kampa za decu.

Tokom vašeg boravka na planini osmislili smo program za vaše najmladje kako bi na najkvalitetniji način proveli svoj boravak i dali mami i tati slobodnog vremena da uživaju.

Ko smo mi ?

Avanturistički centar predstavljaju stručnjaci u ovoj oblasti, profesori sporta i fizičkog vaspitanja kao i vodiči koji najbolje poznaju planinu i prirodu u kojoj se krećemo.

Naš tim sačinjavaju ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom, kao i u radu sa grupama dece predškolskog i školskog uzrasta.

Kamp

Deca u današnje vreme sve više gube kontakt sa prirodom, ne stiču dovoljno znanja i veština koje su deca njihovih godina u decenijama iza imala.

Pojavom komunikacionih tehnologija deca provode više vremena u zatvorenim prostorima i ne ispunjavaju njihovu prirodnu potrebu za kretanjem.

Na našem kampu nudimo pregršt različitih veština koja će deca usvojiti kroz igru i druženje,kretaće se u prirodi, stećiće nove drugare, upoznaće prirodu na sasvim nov i zanimljiv način,a drugarima u školi hvaliće se kako su probili granice svoje hrabrosti i postali heroji – mali izviđači.

Tokom niza stručno vodjenih aktivnosti, upoznaće se sa orijentacijskim veštinama, timskim radom, naučiće više načina da zapale vatru, više načina da vežu različite čvorove itd. Na kraju će svima ostati uspomene koje će prepričavati sa novim drugarima.

#e3b153