Ručak u prirodi


Opšte je poznato da se apetit izuzetno otvara u prirodi.

Organizujemo ručkove u prirodi u sklopu pešačkih I biciklističkih tura, izleta itd.

Mesto sa odličnim pogledom, prirodni borovi hlad, kuvar koji sprema hranu samo za vas, opuštanje i uživanje na planiskom vazduhu i suncu. Mi vas vodimo do tamo, vaše je da izaberete daž li idemo peške, biciklom, e-bikom ili atv vozilima. U svakom slučaju se sve grupe nalaze na istom mestu I u isto vreme, jer su sve ture kreirane tako da po trajanju budu iste.

Nakon šetnje ili drugih aktivnosti i otvaranja apetita planinskim vazduhom na mestu sa perfektnim pogledom, sačekaće vas kuvar koji će spremati ručak samo za vas.

Sve dok vas miris hrane ne dovede u sve jače iščekivanje ručka, na samom lokalitetu ćete moći da uživate u raznim aktvnostima ili da leškarite u lazy bagovima. Za porodice sa decom, ovo uopšte nije nemoguća misija, zato što će sva deca ici sa svojim vodičem, a po dolasku na lokalitet, vodič ce za njih napraviti mini izviđacki kamp na kojem će na šumskom proplanku učiti neke od osnova snalaženja u šumi. Nakon ručka i kraćeg ili dužeg predaha, vraćamo se bogatiji za fantastične uspomene i atraktivne fotografje koje će se širiti društvenim mrežama.

#cc7e00