Škola skijanja za odrasle

Skijanje vam samo po sebi omogućava potpuno drugačiji doživljaj planine i novi „lifestyle“, koji се vam boravak na planini potpuno promeniti i sagledaćete planinu i sebe iz potpuno drugacije perspektive. Каdа vam skijanje jednom udje pod kožu, ostatak godine nakon zimovanja ćete provesti u razmišljanju gde cete skijati sledeće zime.

Sa instruktorima Avanturističkog centra udjite u svet skijanja i na najlakši mogući način kroz zabavu i druženje naučite da skijate.

Moguće je da pohadjate dva vida nastave: Grupna i individualna nastava škole skijanja

Individualna nastava ski škole

Kroz ovaj oblik nastave instruktor radi „1 na 1“ sa polaznikom i u praksi se pokazalo da je to najefikasniji način nastave jer se metodika prilagodjava tempu isključivo jednog polaznika, tako da za kraće vreme deca usvoje više znanja.

Cena individualne nastave iznosi:

Za jednu osobu na času – 39 eur

Za dve osobe na času – 49 eur

Za tri osobe na času – 59 eur

Pogodnost ovog oblika nastave je što možete birati ski instruktora, a u dogovoru sa instruktorom vreme i trajanje nastave, jer u ovom slučaju možete organizovati nastavu u vremenu kada vama odgovara.

Grupna nastava škole skijanja

Rad se obavlja u grupama do 5 polaznika.

Poludnevna nastava

Nedeljni paket (6 dana po dva sata) – 189 eur

Vikend paket (3 dana po dva sata) – 99 eur

Celodnevna nastava

Nedeljni paket (6 dana po četiri sata) – 289 eur

Vikend paket (3 dana po četiri sata) – 189 eur

   

  Avanturistički centar predstavljaju visoko obrazovani ljudi u obiasti sportskog obrazovanja, profesori sporta i fizickog vaspitanja sa dugogodisnjim iskustvom u pružanju obuke početnika u skijanju. Hajde da zajedno pomeramo granice, pokazacemo vam da limiti ne postoje i da nebo nije granica.

   

  Početnički časovi 1
  Početnički časovi II
  Usavršavanje tehnike skijanja

  Početnički časovi I

  – Obuka se bazira na sticanju statičke i dinamičke ravnoteže kod polaznika, kontroli brzine i usvajanju tehnike zaustavljanja kao i osnovnog zaokreta.

  – Najosetljivija faza početnickih časova je prvi kontakt sa snegom, stoga se prvi koraci odvijaju na horizontaloj podlozi kako bi polaznik stekao osećaj o opremi i klizanju. Prvi spust se obavlja na veoma blagoj padini koja se završava horizontalnom podlogom.

  – Časovi se isključivo odvijaju poštujući metodske i didaktičke principe : od lakšeg ka težem, od jednostavnijeg ka složenijem, od poznatog ka nepoznatom.

  – Brzina napredovanja u skijanju isključivo zavisi od motoričkih sposobnosti polaznika. U svakom usvajanju nove tehnike kretanja, jako je bitno da se pokret nauči pravilno izvoditi, jer jednom pogrešno usvojeni pokret je teško kasnije izbaciti, zbog toga smo posvećeni početničkim časovima skijanja sa posebnom pažnjom.

  Uz dobru demonstraciju i racionalno koncipiranu tehniku u procesu obuke skijanja, skijanje veoma brzo postaje uživanje i zadovoljstvo.
  Prijavi se na ovaj kurs odmah, postani skijaš!

  – Obuka se bazira na usvajanju varijanti tehnika zaokreta na svim vrstama podloga i nagiba terena.

  – Početnicki časovi II podrazumevaju rad sa polaznicima koji imaju odredjeni nivo predznanja.

  Ako si nekad skijao/la, a još uvek nisi sasvim siguran usvoju tehniku skijanja, ovo je odličan način da pravilno razviješ svoju tehniku.

   

  – Časovi usavršavanja predstavljaju vid nastave sa polaznicima koji imaju skijaškog iskustva najmanje tri godine.– Rad se bazira prvenstveno na korekciji do tada naučene tehnike skijanja, sredstvom odgovarajućih vežbi korekcije, kao i video analizom, a zatim i usvajanju novih varijanti tehnika zaokretanja i dovodjenje do njihovog automatizma.

  Dovedi svoje skijanje do zavidnog nivoa, uz pomoć vrhunskih skijaških trenera i instruktora.

  #aa51e5