Kvad ture na planini Goč

 

Iskusite nezaboravnu avanturu kroz adrenalinsku vožnju naših četvorotočkaša, ATV vozila marke stels, šumskim putevima planine Goč uživajući u svežem planinskom vazduhu i nestvarnim pejzažima netaknute prirode. Naše kvad ture uključuju vožnju kroz šumu četinara i listopada pored neodoljivih polja borovnica, šumskih jagoda i kupina do najvišeg planinskog vrha-Krst (1123nmv), zatim do jezera „Selište“ uz neverovatan pogled na okolinu sa nekoliko vidikovaca. Sve naše kvad ture se realizuju uz pratnju iskusnih vodiča koji će Vam pružiti kratku obuku za upravljanje ATV vozilom ukoliko je to potrebno.
Kvadovi se nalaze na planini Goč pored restorana „Horizont“.

U ponudi imamo više mogućnosti:

  • Rentiranje 30min, cena je 35eur po vozilu.

U ovoj turi obilazimo najviši vrh Goča – Krst (1.127mnv), odakle se pruža neverovatan pogled na Vrnjačku Banju i okolinu.

  • Rentiranje 1h, cena je 60eur po vozilu.

U ovoj turi se obilazi jezero „Selište“, reka, najviši vrh planine -Krst odakle se pruža neverovatan pogled na Vrnjačku Banju i okolinu.

  • Kvad tura sa piknikom na jezeru

Traje 3h, cena 180 eur po vozilu.
U ovoj turi se obilaze 3 najviša vidikovca na planini, jezero, reka. Na samom jezeru se organizuje streličarstvo i piknik za goste.
Piknik uključuje:domaći čaj od planinskog bilja, domaću kafu, domaći sok (voćni mix, sok od zove,.), rakiju orahovaču, slanu zakusku (mini sendviči, kanapei, pite..), domaće kolače, sezonsko šumsko voće sa planine Goč (jagode, kupine,..). Gosti sve vreme uživaju na lazy beg vrećama i ležaljkama.

  • Kvad tura sa piknikom na najvišem vrhu Goča, uživanje u zalasku sunca

Ova tura predstavlja kombinaciju dnevne i noćne vožnje što je čini veoma uzbudljivom i drugačijom.
Traje 3h, cena po kvadu 200 eur
Ona obuhvata obilazak jezera, reke, 3 najviša vidikovca, piknik na samom vrhu Goča  i uživanje u zalasku sunca, povratak tokom večeri.

Napomena:
Za ture od 3 sata minimalan broj rentiranih kvadova je 2 ili uplatiti iznos od 360 eur za jedan kvad. U slučaju lošeg vremena organizuje se ručak u restoranu Horizont, vožnja se realizuje po planu.

#f0642d