4x4 Country Safari

Na samo 60 minuta vožnje od Beograda, na ukrasu ravničarke Vojvodine, na Fruškoj gori nalazi se 16 pravoslavnih manastira, mnoštvo seoskih domaćinstava i u njenom podnožju nekoliko salaša pa kao takva predstavlja savršenu destinaciju za „escape the city“ ture.

Tokom naše ture, učesnici će u KIA Sportage 4×4 SUV vozilima imati priliku da razgledaju ravnice Srema a po dolasku na Frušku goru u vožnji asfaltnim putem kroz šumu u jednom trenutku ćemo se uputiti u offroad staze kroz šumu gde će neki verovatno prvi put osetii čari offroad vožnje. Tokom offroad ture ćemo prelaziti preko potoka, kroz šumu, livade itd.

Tokom ove ture ćemo obići nekoliko najposećenijih manastira na Fruškoj gori, svi manastiri su smešteni na području od 50 km dužine i 10 km širine, tako da manastirksa tura prosto teče asflatnim putevima kroz bukovu šumu Fruške gore.

Frušku goru napuštamo sa istočne strane gde se upućujemo ka Sremskim Karlovcima.

Rasuti između zelenih obronaka Fruške gore i plavog Dunava, Sremski Karlovci čuvaju bogatu riznicu srpske kulture i duhovnosti u svojim građevinama od neprocenjive istorijske vrednosti, a na njegovim ulicama se i danas slave vino i grožđe uz poeziju Branka Radičevića.

Ovaj vinogradarski gradić će svojom lepotom ostaviti svakoga bez daha.

Nakon obilaska Sremskih Karlovaca uputićemo se ka jednom salašu gde će nas sačekati spremljen ručak sa tradicionalnim vojvodjanskim jelima.

Na ovom salašu ćemo organizovati i obuku u streličarstvu za zainteresovane učesnika.

Nakon Ručka krećemo nazad za Beograd.

 

#f35858